Lucrări de așternere covoare asfaltice executate de Viarom Construct, membru ARCA, în județul Brașov VIDEO

Viarom Construct, companie membră a Asociației Române a Constructorilor de Autostrăzi (ARCA), execută lucrări de așternere covoare asfaltice pe DN11, în județul Brașov. Asfaltat ultima dată în urmă cu 15 ani, drumul național ce leagă municipiul Brașov de localitatea Chichiș (străbătând localitățile Hărman și Lunca Câlnicului) va arăta ca nou, la finalul lunii iunie.

Proiectul realizat prin asocierea cu Valdek Impex SRL și RS ACTIV SRL (de asemenea, membru al ARCA) face parte din Acordul cadru semnat cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere prin Direcția Drumuri și Poduri Brașov, în calitate de beneficiar al lucrărilor.

Cu implicarea unui efectiv de peste 30 de angajați, Viarom Construct a realizat lucrările de asfaltare de pe DN 11 în proporție de 98%. Proiectul implică inclusiv refacerea marcajelor și acostamentelor.

Sursă video: – Canal Youtube – DRDP Brașov

Pe parcursul a două luni, Viarom Construct a executat anul trecut lucrări de așternere covoare asfaltice pe DN1. S-a lucrat intens și pe timp de noapte, sectorul de drum pe care a fost executată lucrarea având un grad de periculozitate crescut, datorită traficului intens și a condițiilor meteorologice nefavorabile.

Sursă video: Canal Youtube – DRDP Brașov

Viarom Construct derulează în prezent lucrări de întreținere curentă și periodică pentru infrastructura județeană și națională, așternere covoare asfaltice pe drumuri județene, realizarea de platforme industriale precum și lucrări de sistematizare pe verticală pentru clienți din sectorul privat, prin intermediul Agențiilor sale din București, Cluj și Brașov.

Din portofoliul de lucrări pe care compania le va realiza anul acesta, face parte amenajarea pistei – Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav. Proiectul va fi realizat în asociere cu ELECTROGRUP S.A. și ELECTROPRECIZIA AG S.R.L și are ca termen de execuție finalul acestui an.

În contextul actual dificil, Viarom Construct reușește să gestioneze proiectele avute în derulare, prin menținerea unui ritm de lucru care să asigure continuitatea business-ului, cu grijă pentru sănătatea și securitatea angajaților.

 

spot_img