Imagini din dronă cu lucrările din sectorul Cristian – Predeal al Autostrăzii Comarnic – Brașov, lot 2. Lucrările sunt efectuate de firma romanească Alpenside (VIDEO)

Imagini din dronă cu lucrările de pe lotul 2 al Autostrăzii Comarnic – Brașov, finalizat înainte de termen.

Compania de construcții Alpenside a finalizat, în prima parte a lunii aprilie, un sfert din lucrările la lotul 2 al Autostrăzii Comarnic – Brașov (Râșnov – Cristian), după ce, în luna martie a raportat un avans de 6,51 puncte procentuale. O demonstrează chiar datele Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) care plasează Alpenside pe primulloc în TOP-ul lucrărilor pe proiectele de infrastructură.

Firma Alpenside este considerată cel mai avansat constructor român, pe tronsonul Râșnov – Cristian fiind înregistrate progrese semnificative. Atât estimările noastre, cât și acelea ale autorității contractante arată că acest lot ar putea fi deschis circulației până la finele acestui an. Cu mult înaintea termenului prevăzut în contract.

Cu respectarea strictă a regulilor pentru protecția angajaților în această perioadă de pandemie, vom menține șantierele deschise și vom păstra un ritm accelerat al lucrărilor, obiectivul nostru fiind acela de a contribui la redresarea economică a României într-o perioadă dificilă.

Lotul 2 al Autostrăzii Comarnic-Braşov, pe sectorul Râșnov – Cristian, este un obiectiv al cărui contract este semnat de CNAIR cu asocierea SC Alpenside SRL – SC Specialist Consulting SRL. Valoarea contractului se ridică la 118.019.701 lei (fără TVA). Pentru proiectare a fost alocată o perioadă de şase luni, în timp ce execuţia are termen de finalizare: 2021.

spot_img