FOTO / VIDEO Viarom Construct a finalizat proiectul de amenajare a benzii pistei Aeroportului Internațional Brașov

Viarom Construct, companie membră a Asociației Române a Constructorilor de Autostrăzi (ARCA), a finalizat lucrările de amenajare a benzii pistei Aeroportului Internațional Brașov, un proiect sustenabil, important pentru comunitate și cu impact asupra generațiilor viitoare.

Amenajarea benzii pistei Aeroportului Internațional Brașov, situat în localitatea Ghimbav, a implicat execuția lucrărilor de consolidare și stabilizare a terenului cu lianți hidraulici speciali, pe o suprafață de 472.000 metri pătrați. La Ghimbav, specialiștii Viarom Construct s-au asigurat că standardele de calitate sunt respectate si prin intermediul echipamentului CBR (Californian Bearing Ratio),  care a determinat capacitatea portantă a lucrării de stabilizare in situ cu lianți hidraulici.

Au fost mobilizate peste 70 de utilaje și autoturisme, iar o echipă de angajați responsabili și implicați a Viarom Construct a asigurat buna organizare a activităților zilnice, precum și armonizarea regulilor safety ale companiei cu cele ale partenerilor implicați în derularea lucrărilor din șantierul de la Ghimbav.

Alte detalii despre proiect:

Obiectiv:
Execuție Amenajare Bandă Pistă – Etapa a III a AIBG Aeroport Internațional Brașov

Durata de execuție a lucrărilor:
8 luni

Beneficiar:
Electrogrup SA/Consiliul Județean Brașov

spot_img